Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  26500 - 26501 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 1 položek z 1
95%
Nedostupné
  26 500 Kč
Ideální pro středně velké zahrady až do 700 m². Nová robotická sekačka se Smart Auto plánováním a inteligentní navigací je rychlejší a obratnějsí než jiné robotické sekačky. Sekačka WR142E je vybavena funkcí Cut to Edge, což ji dostane co nejblíže k okraji vašeho trávníku. Sekačka Landroid je bezpečná, tichá a je vybavená bateríí, která se hodí do kteréhokoli bezdrátového nástroje Worx 20V. První zcela přizpůsobitelná robotická sekačka na trhu. Můžete také vylepšit svůj Landroid pomocí pěti jedinečných možností.
 
  • Perfektní pro středně velké zahrady do 700m2
  • Smart Auto plánování
  • Technologie AIA. Obratnější a rychlejší než jiné.
  • Funkce Cut to Edge je pro lepší dosečení až k okraji vašeho trávníku.
  • Worx PowerShare. Landroid může sdílet baterii se všemi bezdratovými nástroji Worx 20V.
  • Automatické aktualizace pomocí Over the Air
  • Výška sečení 30-60mm. Šířka sečení 180mm.
 
Inteligentní robotická sekačka
Tato zcela nová sekačka Worx Landroid automaticky ví, co je každý den pro váš trávník nejlepší. Přizpůsobí se velikosti a tvaru vašeho trávníku a rychlosti růstu trávy. Nepřetržitě se učí díky naší flotile tisíce robotických sekaček, které jsou propojeny, a pravidelně se aktualizuje. Je agilní, bezpečná, přesná a má spoustu přizpůsobitelných funkcí.
 
Inteligentní navigace pro rychlejší pokrytí
Technologie AIA umožňuje sekačce Landroid posekat váš trávník mnohem efektivněji, než jak je tomu u konvenčních robotických sekaček. Jakožto nejagilnější robotická sekačka na trhu se snadno dostane i do úzkých prostorů, kam si jiné sekačky netroufnou.
 
Manikúra pro váš trávník
Díky sekačce Landroid brzy poznáte opravdový rozdíl. Výrazně zlepší zdraví a vzhled vaší trávy. Každodenním sekáním zlepší hustotu trávy a zamezí šíření plevele.
 
Používejte stejné baterie, ušetřete peníze. (PowerShare)
Pouze sekačka Landroid je napájena baterií, kterou můžete použít u veškerého bezdrátového nářadí Worx. Nakupte jakýkoliv počet nářadí, aniž byste k nim potřebovali zakoupit také baterie a nabíječky. Zvládněte toho více, aniž byste platili více.
 
Nová aplikace Landroid
Tato aplikace je integrální součástí systému Worx Landroid. Kromě základních informací nabízí také obrovskou řadu funkcí, díky kterým získáte maximální výkonnost a pohodlí. Stáhněte si tuto bezplatnou aplikaci nyní a seznamte se s Landroidem, ještě než ho zakoupíte.