Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  159 - 733 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 19 položek z 19
  690 Kč

Pánské výstražné kalhoty, pas s poutky na opasek a gumou v bocích, 2 přední kapsy, 2 zadní kapsy, jedna s klopou, kryté přední zapínání na zip, boční multifunkční kapsy, stehenní zipová kapsa s vnitřním pouzdrem na ID kartu, kolena zesílena materiále

  310 Kč

Výstražné, zateplené kalhoty do pasu, odolné proti vodě a větru, 3M reflexní pruhy.

  320 Kč

Pánské lehké vycházkové kraťasy z kombinovaných materiálů. Pas s gumou v bocích, poutka na opasek, 4 přední kapsy, zadní kapsa na zip, reflexní logo na nohavici, vnitřní protiskluzová gumová páska v pase.

  240 Kč

Pánské montérkové kalhoty, pas s poutky na opasek, vzadu do gumy, přední kapsy, boční kapsa na svinovací / skládací metr, boční kapsa na mobil / peněženku, zdvojená kolena, zadní kapsa s klopou, reflexní pruhy.

92%
  275 Kč

Pánské kraťasy do pasu, s poutky na opasek, klínové přední kapsy a našité kapsy na zip s poutky na nářadí.

90%
  250 Kč

Pánské kraťasy do pasu, s poutky na opasek, klínové přední kapsy a našité kapsy na zip s poutky na nářadí.

  380 Kč

Pánské kalhoty, pas s poutky na opasek, vzadu do gumy, přední kapsy s poutky na nářadí, multifunkční kapsy na obou stranách, kolena zesílena 600D polyesterem s možností vložení kolenních výztuh, dvě zadní kapsy, jedna na suchý zip, reflexní doplňky.

  390 Kč

Pánské montérkové kalhoty, pas s poutky na opasek, vzadu do gumy, přední volně visící kapsy na nářadí s možností vložení do kapes, multifunkční kapsy na obou stranách, kolena zesílena 600D polyesterem s možností vložení kolenních výztuh, dvě zadní ka

  160 Kč

Dámské kalhoty do pasu, pevný pas, boční zapínání.

  320 Kč

Pánské montérkové kraťasy, pas s poutky na opasek a gumou v bocích, přední klínové kapsy, multifunkční kapsy na obou stranách, dvě zadní kapsy s klopami.

  260 Kč

Pánské do pevného pasu s poutky na opasek, přední klínové kapsy, zadní kapsy s klopama, boční multifunkční kapsy.

93%
  350 Kč

Pánské kalhoty do pasu, zesílená kolena s možností vložení kolenních výztuh, pevný pás s poutky na opasek, přední klínové kapsy, zadní kapsy s klopami, boční multifunkční kapsy, spodní část nohavic vyztužena materiálem 600D polyester.

  320 Kč

Pánské montérkové kalhoty, prodloužené na výšku postavy 194 cm.

  732 Kč

ZKRÁCENÉ NA VÝŠKU POSTAVY 170-176cm. Pánské montérkové kalhoty - zkrácená varianta na výšku 170-176 cm. Strečová tkanina umožňující volný pohyb, pas s poutky na opasek, přední kapsy s kapsou na zip, multifunkční kapsy na obou stranách, kolena zesílena 600D polyesterem s možností vložení

90%
  240 Kč

Pánské kalhoty s náprsenkou, zdvojená kolena, přední našité kapsy, náprsní kapsa na zip, boční kapsy na metr a na mobil, pas v zadní části do gumy.

  240 Kč

Dámské kalhoty s náprsenkou, zdvojená kolena, přední vakové kapsy, náprsní kapsa na zip, boční kapsy na metr a na mobil, pas v zadní části do gumy.