Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  58 - 650 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 15 položek z 15
  450 Kč

Kotníková bezpečnostní obuv, celokožená s ocelovou špicí. Materiál: svršek z 1,6 - 1,8 kvalitní štípenkové nubukové kůže s reflexními doplňky, prodyšná oděru odolná mesh podšívka, podešev: PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

99%
  430 Kč

Bezpečnostní polobotka s ocelovou špicí. Svršek z hovězí štípenky s PVC reflexním páskem, prodyšná textilní podšívka, PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná, podešev.

100%
  650 Kč

Bezpečnostní pracovní polobotka s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Obuv je prodyšná a zároveň pevná díky kombinaci 1,5mm polyesteru a KPU ochranné aplikace na povrchu. Prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická

  590 Kč

Bezpečnostní polobotka, ESD, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: kombinovaný svršek z odolného KPU materiálu a prodyšného 1,5mm polyesteru, prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická, odolná p

  490 Kč

Vycházková polobotka. Materiál: kombinovaný svršek z prodyšné mesh tkaniny a PU doplňky, textilní mesh podšívka, podešev: phylon + guma.

  580 Kč

Sandál, pracovní, kombinovaný, perforovaný, s ocelovou špicí, materiál: svršek z broušené kůže kombinovaný s prodyšným textilním materiálem, textilní podšívka, gumová, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.

  495 Kč

Kombinovaný se síťovinou. Průduchy po stranách pro lepší odvětrávání, možnost stažení stahovací gumičkou, suchý zip kolem paty pro snadnější nazouvání/vyzouvání.

  59 Kč

Dámský nazouvák. Odolnost proti uklouznutí na suchém i mokrém povrchu.

  420 Kč

Pracovní sandál, kožený, perforovaný. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

100%
  490 Kč

Obuv pracovní polobotka celokožená, typ FARMAŘKY, černá s olejivzdornou podešví, velikost 38,39.

90%
  590 Kč

Obuv pracovní polobotka celokožená, ROAD typ FARMAŘKY, hnědá s olejivzdornou podešví, velikost 5-12

  490 Kč

Pracovní kotníková obuv, kožená, materiál: svršek z kvalitní, hydrofobní, hladké nubukové kůže s ocelovou špicí a planžetou, PU doplňky, prodyšná a oděruvzdorná podšívka, PU-guma, antistatická, olejivzdorná, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

100%
  490 Kč

Polobotka, ESD, textilní, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.