Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  9 - 495 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 26 položek z 26
  190 Kč

Dámská blůza, odepínací rukávy do manžety, kryté zapínání, kapsa na mobil, pas do gumy.

  190 Kč

Pánská montérková blůza EDA ze série LUX, odepínací rukávy, bílá s šedými doplňky, kryté zapínání, kapsa na mobil, pas do gumy, mat. kepr 100% bavlna 260g/m2, normy EN340, velikosti 46-64

  190 Kč

TIP! Pánská blůza, odepínací rukávy do manžety, kryté zapínání, kapsa na mobil, pas do gumy.

  190 Kč

Pánská montérková blůza EDA, modrá, mat. kepr 100% bavlna 260g, odepinatelné rukávy

  9 Kč

NUTNO OBJEDNÁVAT PO 12 párech, UVEDENÁ CENA JE ZA 1 pár. Rukavice s dlaněmi a prsty máčenými v polyuretanu. Doporučené použití: montáž, kontrola a balení malých součástek v suchém nebo lehce zaolejovaném prostředí. Odvětví: automobilový průmysl, elektronika, logistika a skladování.

  250 Kč

Dámská softshellová bunda, odolná proti vodě a větru.

  125 Kč

Dámská halena s krátkým rukávem, vypasovaný střih, 3 kapsy, kapsa na tužku, vzadu volný pásek s knoflíkem na stáhnutí.

98%
  170 Kč

Dámské kalhoty, pevný pas, boční zapínání na knoflíky, v zadní části poutka s knoflíky na stáhnutí.

  390 Kč

Softshell bunda, odolná proti vodě a větru, odepínací kapuce, větrání v podpaží, rukávy zakončené regulovatelnou manžetou, TPU membrána, odolnost materiálu proti průniku vody mimo oblast švů 10 000 mm, paropropustnost 3 000 g/m2/24 hod.

100%
  210 Kč

Pánská bunda z pleteniny, kombinace materiálů, kapuce napevno, doplňky v kontrastní žluté barvě, pas a rukávy ukončeny pružnou manžetou, reflexní doplňky, náprsní kapsa na zip, 2 spodní kapsy na zip.

  390 Kč

Pánská zateplená bunda s kapucí a reflexními doplňky, hlavicové rukávy, spodní lem do gumičky, manžety do gumy, 2 spodní kapsy na zip.

  240 Kč

Pánské montérkové kalhoty, pas s poutky na opasek, vzadu do gumy, přední kapsy, boční kapsa na svinovací / skládací metr, boční kapsa na mobil / peněženku, zdvojená kolena, zadní kapsa s klopou, reflexní pruhy.

100%
  190 Kč

Dětská bunda z kombinovaných materiálů, zateplení v přední a zadní části bundy, kapuce napevno, 2 boční kapsy na zip, doplňky v kontrastních barvách, pas a rukávy ukončeny pružnou manžetou.

  495 Kč

Kombinovaný se síťovinou. Průduchy po stranách pro lepší odvětrávání, možnost stažení stahovací gumičkou, suchý zip kolem paty pro snadnější nazouvání/vyzouvání.

  59 Kč

Dámský nazouvák. Odolnost proti uklouznutí na suchém i mokrém povrchu.