Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
Výrobci:
Cenový rozsah:
  16069 - 16070 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 1 položek z 1
Nedostupné
  16 070 Kč
Vrtačka o výkonu 1050W s nízkou hmotností a kompraktním tvarem umožňuje pomocí jednoduché manipulace vrtat díry do ocele až do průměru 35mm. Vrtačka je speciálně konstruovaná pro vrtání železných materiálů pomocí magnetické základny, která slouží k přidržování vrtačky na místě vrtání (součástí stroje je také zajišťovací popruh). 
Vrtačka byla navržena pro použití v průmyslové výrobě, stavebnictví, železnici, montáži, údržbě a mnoha dalších procesech souvisejících s použitím zařízení pro vrtání otvorů do železa. Lze využít možnost dvojitého zdvihu , kdy za pomocí jednoho inbus šroubu lze jednoduše a rychle přestavit zdvih stroje na maximum.
Kombinace rychloupínání Weldon 19 mm (3/4‘) a integrovaného přívodu řezné kapaliny zajistí cílené chlazení nástroje.
Masivní rybinové vedení zajišťuje minimální vibrace při nájezdu do materiálu.
Vrtačka je dodávána v plastovém kufru s příslušenstvím tak, že ji z obchodu můžete odnést přímo do provozu a začít pracovat. Balení obsahuje jádrové vrtáky s vodícími hroty o průměrech 14, 16, 18 mm x 30mm, ale také olejový koncentrát, který lze naředit na požadovaný poměr a součástí jsou i ochranné pracovní brýle.