Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  429 - 650 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 6 položek z 6
99%
  430 Kč

Bezpečnostní polobotka s ocelovou špicí. Svršek z hovězí štípenky s PVC reflexním páskem, prodyšná textilní podšívka, PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná, podešev.

100%
  650 Kč

Bezpečnostní pracovní polobotka s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Obuv je prodyšná a zároveň pevná díky kombinaci 1,5mm polyesteru a KPU ochranné aplikace na povrchu. Prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická

  590 Kč

Bezpečnostní polobotka, ESD, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: kombinovaný svršek z odolného KPU materiálu a prodyšného 1,5mm polyesteru, prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická, odolná p

  490 Kč

Vycházková polobotka. Materiál: kombinovaný svršek z prodyšné mesh tkaniny a PU doplňky, textilní mesh podšívka, podešev: phylon + guma.

100%
  490 Kč

Obuv pracovní polobotka celokožená, typ FARMAŘKY, černá s olejivzdornou podešví, velikost 38,39.

100%
  490 Kč

Polobotka, ESD, textilní, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.