Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  189 - 390 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 5 položek z 5
  250 Kč

Dámská softshellová bunda, odolná proti vodě a větru.

  390 Kč

Softshell bunda, odolná proti vodě a větru, odepínací kapuce, větrání v podpaží, rukávy zakončené regulovatelnou manžetou, TPU membrána, odolnost materiálu proti průniku vody mimo oblast švů 10 000 mm, paropropustnost 3 000 g/m2/24 hod.

100%
  210 Kč

Pánská bunda z pleteniny, kombinace materiálů, kapuce napevno, doplňky v kontrastní žluté barvě, pas a rukávy ukončeny pružnou manžetou, reflexní doplňky, náprsní kapsa na zip, 2 spodní kapsy na zip.

  390 Kč

Pánská zateplená bunda s kapucí a reflexními doplňky, hlavicové rukávy, spodní lem do gumičky, manžety do gumy, 2 spodní kapsy na zip.

100%
  190 Kč

Dětská bunda z kombinovaných materiálů, zateplení v přední a zadní části bundy, kapuce napevno, 2 boční kapsy na zip, doplňky v kontrastních barvách, pas a rukávy ukončeny pružnou manžetou.