Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Nejprodávanější

Výrobci:
Cenový rozsah:
  429 - 491 Kč
Seřazení: Nyní se zobrazuje 3 položek z 3
  450 Kč

Kotníková bezpečnostní obuv, celokožená s ocelovou špicí. Materiál: svršek z 1,6 - 1,8 kvalitní štípenkové nubukové kůže s reflexními doplňky, prodyšná oděru odolná mesh podšívka, podešev: PU-TPU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

  430 Kč

Kotníková pracovní obuv, kožená, s reflexními doplňky. Materiál: svršek z 1,4 - 1,6 mm broušené kůže kombinované s 1,6 - 1,8 mm hladkou štípenkou s PU filmem, polstrovaný textilní límec, prodyšná a oděru odolná mesh podšívka, vyjímatelná, pohodlná a

  490 Kč

Pracovní kotníková obuv, kožená, materiál: svršek z kvalitní, hydrofobní, hladké nubukové kůže s ocelovou špicí a planžetou, PU doplňky, prodyšná a oděruvzdorná podšívka, PU-guma, antistatická, olejivzdorná, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.