Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
» Zahrada » Skleníky, pařeniště » Skleníky » KYKLOP » KYKLOP 2x3m skleník 6m2 PC 4mm + DÁRKY

KYKLOP 2x3m skleník 6m2 PC 4mm + DÁRKY

DÁREK
SUPER CENA
DOPRAVA
ZDARMA

Katalogové číslo LG1545-LP
Značka LANIT PLAST
Záruka 10 let
10 019 Kč s DPH
Skladem
Expedice: 3.4.2024 Stř
U vás: 4.4.2024 Čtv

Základní ceny doprav pro tuto položku

ZdarmaNákladní doprava po ČR

DÁRKY - K tomuto zboží obdržíte



0 Kč Zdarma


0 Kč Zdarma


0 Kč Zdarma


1 090 Kč Zdarma
 
Popis Parametry Recenze (0) Diskuze (0) Ke stažení (0)

Robustní a na montáž nenáročný zahradní skleník značky KYKLOP opláštěný prémiovým britským komůrkovým (dutinkovým) tepelně-izolačním polykarbonátem MARLON LONGLIFE. Kontrukce skleníku nevyžaduje žádné základy. Polykarbonátový zahradní skleník KYKLOP vyniká svými izolačními schopnostmi a vynikající odolností proti zátěži.

Konstrukce - konstrukce skleníku je sešroubovaná z masivních pozinkovaných profilů síly 0,70 - 0,85 mm. Materiál profilů je žárově pozinkovaný, což znamená, že plech byl "namočen" ve vaně s roztaveným zinkem, což je jedna z nejkvalitnějších antikorozních úprav. Tento způsob zinkování je mnohem kvalitnější, než v dnešní době běžnější elektrolytické, které na povrchu oceli vytvoří pouze extrémně tenkou vrstvičku zinku. Jednotlivá žebra nosných oblouků jsou od sebe vzdálena pouhých 60 - 80 cm, což je velká výhoda tohoto modelu skleníku oproti jiným výrobkům na českém trhu. Malá rozteč oblouků garantuje vysokou únosnost celé konstrukce skleníku . Přední a zadní čela skleníku mají vestavěné dvojité dveře, takže skleníkem je možné procházet z obou stran. Pokud otevřete horní část dveří na obou koncích skleníku, zajistíte tím pohodlné větrání celého sklenku, aniž by do něj měly přístup děti nebo domácí zvířata. V případě, že nechcete montovat druhé dveře v zadní části skleníku, je možné do stěny umístit větrací okénko, do kterého lze namontovat automatický otvírač LANITPLAST (k zakoupení jako doplňkové přílušenství).

Polykarbonát - sílu polykarbonátu je 4 mm. Z důvodu zajištění maximální kvality tohoto skleníku dodáváme výhradně britský komůrkový polykarbonát MARLON LONGLIFE (výrobce Brett Martin - Velká Británie). Polykarbonát má silný UV filtr, takže nekřehne ani nežloutne. Společnost LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedním z největších oficiálních dovozců polykarbonátu do ČR (jako regionální partner jejich výrobců) a disponuje proto vlastními technickými zkušebními protokoly z českých státem akreditovaných zkušeben. Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou naší vlastní kompletní českou certifikací. Polykarbonát byl otestován Státním zdravotním ústavem jako zdravotně nezávadný. Můžete si tak nerušeně pěstovat zeleninu bez obav o své zdraví.Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím

Osvědčení SZÚ

Záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

 

Obsahem dodávky je kompletní nosná konstrukce a polykarbonátové desky. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

Skleník nepotřebuje žádnou podezdívku, protože konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země do hloubky cca 35 cm.

Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem.

Důležitá upozornění:
1) Pozor - u tohoto modelu skleníku je nutné přesný rozměr předního a zadního čela svépomocí doformátovat z dodaných polykarbonátových desek podle přiloženého návodu.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).

3) Doprava - pozor, dodaný balík má atypický tvar - výška balení je 2,20 m.

 

SOUBORY ke stažení


 

PREZENTAČNÍ VIDEO



PROČ U NÁS NAKUPOVAT

Doprava a platba zdarma
Při objednávce větších přístrojů máte dopravu a způsob platby zdarma. Můžete si vybrat z několika způsobů doručení zboží.
Akce, dárky a jiné výhody k nákupu
Slevové akce, dárky k nákupu a jiné akční nabídky jen pro vás. Sledujte naše webové stránky nebo odebírejte informační newsletter.
Užitečné informace
Tipy, rady, informace k nákupu i výběru produktů pro váš pohodlný nákup.
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaný prodejce mnoha značek jako Proma, iRobot, Landroid...
VIP Servis
Zajišťujeme záruční opravy se svozem do servisu zdarma u všech prodávaných produktů.
Záruční doba: 10 let
Min. hmotnost balení: 52 kg

Technické parametry
1): Hmotnost: 52kg
2): Kategorie: Ocelové skleníky
3): Barva: stříbrná
4): Stř. okna: - - -
5): Zastavěná plocha: 6m2
6): Šířka (vnější): 2,00m
7): Délka (vnější): 3,00m
8): Výška (vnější): 1,85m
9): Dveře: 2x dvoukřídlé na pantech
10): Šířka dveří: 0,70m
11): Výška dveří: 1,70m
12): Materiál konstrukce: pozinkované ocelové profily síla 0,70 - 0,85 mm
13): Záruka na konstrukci: 2 roky
14): Materiál prosklení: komůrkový polykarbonát 4 mm
15): Záruka na prosklení: smluvní - 10 let na nerozbitnost krupobitím
16): Základna není potřeba
 
Toto zboží dosud nebylo hodnoceno.
Přidat recenzi
Jméno (nepovinné)
Vyberte hodnocení produktu
(kliknutím na hvězdičky)
 
Komentář k produktu (nepovinný)
 
Toto zboží dosud nebylo diskutováno.
Jméno (nepovinné)
E-mail (pro zaslání odpověďí)
Předmět
Informovat o příspěvcích
Text