Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
» Dům a domácnost » Sauny a infrasauny » Sauny klasické » KARIBU SELENA finská sauna vnitřní 1,95x1,45m bez topidla

KARIBU SELENA finská sauna vnitřní 1,95x1,45m bez topidla

DOPRAVA
ZDARMA

Katalogové číslo LG1943-LP
Značka KARIBU
Záruka 2 roky
48 000 Kč s DPH
Na cestě
Nyní nelze objednat

Základní ceny doprav pro tuto položku

ZdarmaNákladní doprava po ČR
 
Popis Parametry Recenze (0) Diskuze (0) Ke stažení (2)

Německá kvalita od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

PREZENTAČNÍ VIDEO


 

Finská sauna v naší nabídce určená až pro dvě osoby. Rozměry 195 x 145 cm. Tento model finské sauny je určený do temperovaných interiérů domu nebo bytu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie.

Sauna je celá vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené (není ani namořeno ani nalakováno). V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by se v průběhu saunování mohly ze dřeva uvolňovat.

Tato interiérová sauna je vyrobena z masivního dřeva síly 38 mm. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje neobyčejnou pevnost spoje. 

Celoskleněné dveře jsou z kouřově hnědého bezpečnostního skla síly 8 mm. Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 162 cm. Dveře možno namontovat jako levé nebo pravé.

Sauna nemá vlastní podlahu a je nutné ji umístit výhradně v místnosti s odpovídající podlahovou krytinou, ideálně dlažbou.

K sauně doporučujeme dokoupit saunová kamna dle vlastní volby:

  • Kamna 3,6 kW
    • K tomuto modelu sauny je možné dokoupit úsporná elektrická kamna 3,6 kW, která jsou opatřena klasickou šňůrou a je možné je ihned zapojit do zásuvky 230 V. Nevýhodou je o něco delší doba vyhřívání sauny, výhodou jednoduché zapojení bez nutnosti elektrikáře. Kamna 3,6 kW dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
  • Kamna 9 kW
    • Mnohem výkonější jsou 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.

Výbava a příslušenství:
Obsahem standardního balení je 2x lavice z osikového dřeva (1x šířka 57 cm + 1x šířka 27 cm, max 250 kg) a dřevěný ochranný rám na kamna. Doporučujeme další saunové příslušenství z naší nabídky.

Před nákupem sauny:
Před nákupem sauny doporučujeme ověřit souhlas majitele bytu. Potom je nutné zjistit, jaké máte možnosti pro připojení saunových kamen - tj. zda-li je v bytě na dostupném místě 400 V + jestli máte jistič min 16 A. Podle toho proveďte výběr kamen.

Doprava:
Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s větší hmotností sauny a s nutností odpovídajího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak saunu dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Sauna bude složena vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci s produktem (např. z místa složení do bytu, na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších saun předem počítejte s tím, že zabalená sauna může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg !

Rozměry balení jsou 202 x 116 x 63 cm / 310 kg

Upozornění - produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení.


PROČ U NÁS NAKUPOVAT

Doprava a platba zdarma
Při objednávce větších přístrojů máte dopravu a způsob platby zdarma. Můžete si vybrat z několika způsobů doručení zboží.
Akce, dárky a jiné výhody k nákupu
Slevové akce, dárky k nákupu a jiné akční nabídky jen pro vás. Sledujte naše webové stránky nebo odebírejte informační newsletter.
Užitečné informace
Tipy, rady, informace k nákupu i výběru produktů pro váš pohodlný nákup.
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaný prodejce mnoha značek jako Proma, iRobot, Landroid...
VIP Servis
Zajišťujeme záruční opravy se svozem do servisu zdarma u všech prodávaných produktů.
Záruční doba: 2 roky
Min. hmotnost balení: 330 kg

Technické parametry
1): Výrobce: KARIBU HOLZTECHNIK Německo
2): Kategorie: Vnitřní sauny
3): Materiál konstrukce: severský smrk
4): Tloušťka stěny: 38mm
5): Tloušťka izolace: mm
6): Dveře: celoskleněné - kouřové sklo 8 mm
7): Materiál lavic a příslušenství: osikové dřevo
8): Počet lavic: 2x / 1x šířka 57 cm + 1x šířka 27 cm
9): Podhlavník:
10): Doporučená kamna: 3,6 kW nebo 9 kW
11): Počet osob: 2
12): Šířka (vnější): 1,95m
13): Hloubka (ke zdi): 1,45m
14): Výška (vnější): 1,87m
15): Hmotnost: 330kg
 
Toto zboží dosud nebylo hodnoceno.
Přidat recenzi
Jméno (nepovinné)
Vyberte hodnocení produktu
(kliknutím na hvězdičky)
 
Komentář k produktu (nepovinný)
 
Toto zboží dosud nebylo diskutováno.
Jméno (nepovinné)
E-mail (pro zaslání odpověďí)
Předmět
Informovat o příspěvcích
Text

Přiložené soubory