Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
» Zahrada » Grilování » Grily na plyn » CALIFORNIA BBQ Plynový gril + rv + DÁRKY

CALIFORNIA BBQ Plynový gril + rv + DÁRKY

Katalogové číslo 6390305-PE
Značka G21
Záruka 2+2 roky
8 990 Kč s DPH
Skladem
Expedice: 3.4.2024 Stř
U vás: 4.4.2024 Čtv

Základní ceny doprav pro tuto položku

ZdarmaNákladní doprava po ČR

DÁRKY - K tomuto zboží obdržíte

Zakrývací plachta 2x3m
Zakrývací plachta 2x3m
Zdarma
3-dílná grilovací sada nářadí
3-dílná grilovací sada nářadí
Zdarma
 
Popis Parametry Recenze (1) Diskuze (0) Ke stažení (0)

Plynový gril G21 California BBQ Premium Line je vybaven systémem Flame Tamer, litinovým roštem, litinovým plátem, elektrickým zapalováním, plynovou regulací, bočním hořákem s výkonem 3,15 W a třemi hlavními nerezovými hořáky, každý o maximálním výkonu 3,5 kW.

V dnešní době se grilování a pořádání grilovacích garden party se zahradními grily těší v České republice velké oblibě. Kromě klasického grilování na dřevěném uhlí je velmi rozšířené grilování právě na plynovém grilu. Grilování na plynových grilech je moderním a hlavně praktickým řešením, které neztrácí na kráse grilování.



Zahradní plynové grily mají jednoduché použití a pokrmy na nich může připravovat každý. Stačí pouze připojit láhev s plynem a gril je ihned připraven k používání. Každý jistě ocení také to, že po grilování v plynovém grilu nemusíte uklízet popel a další zbytky po dřevěném uhlí.

Plynové grily G21 California BBQ Premium Line jsou pojízdné, neboť jsou vybaveny dvěma většími a dvěma menšími kolečky. Gril má vestavěný a zároveň velmi praktický teploměr pro zjištění optimální teploty grilování, který je zabudovaný ve víku grilu.  



Zahradní plynový gril je opatřen odklápěcím krytem grilovací plochy a odkládacími poličkami na obou stranách. Pod levou odkládací plochou se skrývá nádobka, kam můžete odkládat např. naložené maso připravené ke grilování. Pod pravou odkládací plochou se nachází boční hořák. Gril je vyrobený z kvalitního nerezu.




Systém Flame Tamer

Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost u hořáků.



K zahradnímu grilu od nás dále zdarma obdržíte spojovací hadici k plynové lahvi a redukční ventil.


Novinka od roku 2018

Plynový gril California BBQ je od roku 2018 dodáván s novým příslušenstvím v podobě litinového roštu a litinového plátu. Litina je vysoce odolná vůči vysokým teplotám a zároveň dokáže teplo déle akumulovat. Litinový povrch je méně přilnavý, než ostatní materiály používané k výrobě grilovacích roštů, proto se i snáze udržuje.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky

Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi se zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Specifikace:

Hlavní hořák: 3 x 3,5 kW
Boční hořák: 1 x 3,15 kW
Celkový výkon: 12,6 kW/hod
Objem boční odkládací vaničky: 2,8 l
Materiá hořáky: nerez
Teploměr
Piezoelektrické zaúalování

Rozměry:

Grilovací prostor: 62 x 44 cm
Velikost grilu: 134 x 50 x 116 cm
Grilovací mřížka: 2 728 cm2
Rozměr balení: 75 x 58 x 54 cm
Hmotnost: 41 kg
Hmotnost balení: 45 kg

Obsah balení:

Zahradní plynový gril
Litinový rošt
Litinový plát
Spojovací hadice k plynové lahvi
Redukční ventil
+ DÁRKY

PREZENTAČNÍ VIDEO



PROČ U NÁS NAKUPOVAT

Doprava a platba zdarma
Při objednávce větších přístrojů máte dopravu a způsob platby zdarma. Můžete si vybrat z několika způsobů doručení zboží.
Akce, dárky a jiné výhody k nákupu
Slevové akce, dárky k nákupu a jiné akční nabídky jen pro vás. Sledujte naše webové stránky nebo odebírejte informační newsletter.
Užitečné informace
Tipy, rady, informace k nákupu i výběru produktů pro váš pohodlný nákup.
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaný prodejce mnoha značek jako Proma, iRobot, Landroid...
VIP Servis
Zajišťujeme záruční opravy se svozem do servisu zdarma u všech prodávaných produktů.
Záruční doba: 2+2 roky
Min. hmotnost balení: 44 kg

 
17.9.2017   Marek 100%
Zbozi jako takove je naprosto v poradku a splnilo me ocekavani. Kanka na tom celem bylo, ze zbozi bud pri manipulaci, nakladce nebo preprave nekomu upadlo. Krabice moc poskozena nebyla, ale po rozbaleni byla rada plechu zohybana. Cili krom sestaveni jsem musel jeste srovnat plechy a na par mistech to lze stale trochu videt.

Přidat recenzi
Jméno (nepovinné)
Vyberte hodnocení produktu
(kliknutím na hvězdičky)
 
Komentář k produktu (nepovinný)
 
Toto zboží dosud nebylo diskutováno.
Jméno (nepovinné)
E-mail (pro zaslání odpověďí)
Předmět
Informovat o příspěvcích
Text