Perzonalizujeme obsah PrůmyslovýDům.cz pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.
» Zahrada » Zahradní domky » Dětské domky » KARIBU GERNEGROSS 91193 natur dětský domek + modrá skluzavka + síť

KARIBU GERNEGROSS 91193 natur dětský domek + modrá skluzavka + síť

DOPRAVA
ZDARMA

Katalogové číslo LG1839-LP
Značka KARIBU
Záruka 2 roky
33 990 Kč s DPH
Nedostupné
Nyní nelze objednat

Základní ceny doprav pro tuto položku

ZdarmaNákladní doprava po ČR
 
Popis Parametry Recenze (0) Diskuze (0) Ke stažení (1)

Německá kvalita od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Upozornění - domek na obrázku může obsahovat příplatkové prvky, které nejsou obsahem základního balení (typicky střešní krytina).

Velký domek na chůdách Gernegross přesvědčí mimořádně vysokou stabilitou a dlouhou životností. Celý domek (konstrukce sloupů z masivního dřeva o tloušťce 9 x 9 cm, včetně desek o tloušťce 19 mm a střechy, stejně jako podlahové desky) je vyrobený z přírodního smrkového dřeva původem se severských lesů. Domek nabízíme v přírodním provedení (je nutné dřevo správně ošetřit) nebo přímo z výroby v barvě Terragrau. Stěny jsou v podobě desek a jednoduše se sešroubují. Vnitřní rozměr domu je 112,5 x 176 cm. Terasa má rozměr 120 x 57 cm. Terasa, která se rozprostírá po celé přední straně, je na delší straně opatřena zábradlím, které je také vyrobené ze severského smrku a nabízí dostatečnou ochranu. Výška terasy je 150 cm, proto je vhodná pro starší děti. Otvory dveří a oken nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny. Domek Gernegross má certifikát TÜV-Nord pro ověření bezpečnosti (GS) podle DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014. Všechny potřebné montážní prvky jsou součástí dodávky (kromě kotvící prvků k zemi, které je nutné dokoupit v závislosti na způsobu montáže).

Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu.

Příslušenství domku (obsahem balení):

  • modrá skluzavka 300 cm
  • provazová síť pro lezení

Povrchová úprava domku:
Domky KARIBU dodáváme v závislosti na modelu ve dvou provedeních - přírodní dřevo nebo v profesionálním nátěru.

Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost výrobku. Povrchovou ochranu je nutné pravidelně opakovat (podle pokynů výrobce nátěru) a výrobek tak udržovat v dobrém stavu.

Profesionální KARIBU FARBSYSTEM - dřevěné profily jsou z vnější strany již ve výrobě opatřeny kvalitní vodoodpudivou barvou, která ochrání dřevo před vlivem UV záření a počasí. Vnitřní strana zůstává vždy v přírodním neošetřeném stavu.  KARIBU FARBSYSTÉM sebou nesou jistou počáteční investici, ale v konečném důsledku velkou úsporu času, práce i peněz za nákupy a realizaci opakujících se pravidelných nátěrů. K dispozici je tmavě šedá RAL 060 40 05.

Střecha:
Střecha je zhotovena z dřevěných desek. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučjeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící bitumentové krytiny o rozměru 0,5 x 5 metrů pro tento model domku = 3 role.

Skladování před montáží:
Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru! 

Doprava:
Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s velkou hmotností domku a s nutností odpovídajího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu).
Pokud si objednáte naši dopravu, tak domek dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Domek bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci se složeným domkem (např. z místa složení na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších domků předem počítejte s tím, že zabalený domek může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg !

Rozměry balení:
balík 1 - 250 × 30 × 20 cm / 223 kg
balík 2 - 295 × 50 × 36 cm / 11,6 kg
balík 3 - 295 × 50 × 36 cm / 10 kg

Výrobek je určen výhradně pro soukromé (domácí) využití.


PROČ U NÁS NAKUPOVAT

Doprava a platba zdarma
Při objednávce větších přístrojů máte dopravu a způsob platby zdarma. Můžete si vybrat z několika způsobů doručení zboží.
Akce, dárky a jiné výhody k nákupu
Slevové akce, dárky k nákupu a jiné akční nabídky jen pro vás. Sledujte naše webové stránky nebo odebírejte informační newsletter.
Užitečné informace
Tipy, rady, informace k nákupu i výběru produktů pro váš pohodlný nákup.
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaný prodejce mnoha značek jako Proma, iRobot, Landroid...
VIP Servis
Zajišťujeme záruční opravy se svozem do servisu zdarma u všech prodávaných produktů.
Záruční doba: 2 roky
Min. hmotnost balení: 260 kg

Technické parametry
1): Kategorie: Dětské dřevěné domky
2): Šířka (vnější): 1,20m
3): Délka (vnější): 2,44m
4): Zastavěná plocha: 3,7m2
5): Vnitřní plocha: m2
6): Šířka dveří: m
7): Výška dveří: m
8): Výška stěny: m
9): Výška (vnější): 3,25m
10): Dveře:
11): Síla stěny domku: mm
12): Síla střechy: mm
13): Střešní krytina (obsah dodávky):
14): Plocha střechy: m2
15): Sklon střechy: o
16): Podlaha přibalena:
17): Okna (materiál prosklení):
18): Zatížení střechy na sníh: kg/m2
19): Zavětrování:
20): Záruka:
21): Povrchová plocha k nátěru: m2
22): Výrobce: KARIBU
23): Hmotnost: 260kg
24): Dostupnost:
25): Barva: dřevo
26): Počet ALU-bitumen rolí na střechu 1x5 m: ks
27): Počet bitumen. rolí na střechu 0,5x5 m: 3ks
 
Toto zboží dosud nebylo hodnoceno.
Přidat recenzi
Jméno (nepovinné)
Vyberte hodnocení produktu
(kliknutím na hvězdičky)
 
Komentář k produktu (nepovinný)
 
Toto zboží dosud nebylo diskutováno.
Jméno (nepovinné)
E-mail (pro zaslání odpověďí)
Předmět
Informovat o příspěvcích
Text

Přiložené soubory